4 Ιουνίου, 2021

Baby-Led Weaning By Gill Rapley

Όλοι μας περιμέναμε να ακούσουμε τί πραγματικά είναι το Baby-Led Weaning από την ίδια την Dr. Gill Rapley η οποία δημιούργησε την προσέγγιση!

Με την βοήθεια των WaterWipes που ήταν και ο υποστηρικτής της δράσης μας, λογοθεραπευτές/τριες, παιδίατροι, σύμβουλοι μητρότητας μαίες αλλά και αρκετοί γονείς, παρακολούθησαν το σεμινάριο και ενημερώθηκαν για τους τρόπους που μπορούν με ασφάλεια να χρησιμοποιήσουν την τεχνική!

Η εισηγήτρια και το περιεχόμενο του workshop ελάβαν μόνο θετικά σχόλια από το σύνολο των συμμετεχόντων.

 

Οι συγκεκριμένες εκπαιδεύσεις θα προσφέρονται από την εταιρία μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο. Επιπρόσθετα, ήδη προγραμματίζονται διαλέξεις και ενημερωτικές ημερίδες ώστε περισσότεροι γονείς αλλά και επαγγελματίες να γνωρίσουν την Baby-Led Weaning.

Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις όλων εσάς που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους Επαγγελματίες Υγείας και τις οικογένειες που επιλέγουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Μπορείτε να βλέπετε τη λίστα με όλες τις διοργάνωσεις της εταιρίας μας στον παρακάτω σύνδεσμο: Προσεχή Σεμινάρια.

Ανυπομονούμε να σας δούμε σε μια επόμενη διοργάνωσή μας.

Φιλικά,

Η ομάδα της Stark and Watson

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή