Οι συνεχείς μας προσπάθειες να προσφέρουμε ποιοτικές, επιστημονικά τεκμηριωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, αναγνωρίσιμη πλέον από τους Θεραπευτές και τους Επαγγελματίες Υγείας.

Ακριβώς πέντε χρόνια μετά την πρώτη μας διοργάνωση, αποφασίσαμε να καινοτομήσουμε για μια ακόμη φορά. Πιστοί στις αρχές μας, αποφασίσαμε να κάνουμε την εκπαίδευση και την επιμόρφωση προσιτές σε όλους και ειδικά σε αυτούς που τις χρειάζονται περισσότερο…

Οι φοιτητές των τμημάτων Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας, και Ειδ. Εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν πλέον ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στα σεμινάριά μας. Χωρίς περίεργους όρους και δεσμέυσεις. Χωρίς υποχρεώσεις.

Πως λειτουργεί?

  1. Στα σεμινάρια, προβλέπεται δωρεάν συμμετοχή αριθμού φοιτητών ίσου με περίπου 10% του συνολικού αριθμού προβλεπόμενων συμμετοχών. Για παράδειγμα, για ένα σεμινάριο που αναμένεται να έχει 80 συνολικά συμμετέχοντες, θα προβλέπεται ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή 10 φοιτητών. Οι φοιτητές θα ενημερώνονται εντός 24 ωρών από την εκδήλωση του ενδιαφέροντός τους για την επιτυχημένη εγγραφή τους και την διαθεσιμότητα θέσεων. Κάθε φοιτητής μπορεί να παρακολουθήσει μέχρι 3 δωρεάν σεμινάρια ετησίως
  2. Μόνη υποχρέωση…Αποστολή της αίτησης εγγραφής (διαθέσιμη κατά την ανακοίνωση του κάθε σεμιναρίου/webinar)

 

Με την βοήθεια των Ομιλητών και των Επιστημονικών Συνεργατών της εταιρίας μας,  συμπληρώνουμε την γκάμα των σεμιναρίων μας και προσθέτουμε webinars. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλο το γνωστικό φάσμα για όλα τα επιστημονικά πεδία (Λογοθεραπεία – Εργοθεραπεία – Ειδ. Αγωγή).

Η συνεργασία μας με ομιλητές και ιδρύματα του εξωτερικού (Yeshiva University, Nova Southeastern University, κ.α) αλλά και επιλεγμένα τμήματα στην Ελλάδα, θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια που θα καλύπτουν πλήρως τους φοιτητές!

Στόχος μας: Οι νέοι επιστήμονες να πληρώνουν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα για την ποιοτική, χρήσιμη και εξειδικευμένη επιμόρφωσή τους!

Σκοπός μας είναι να κάνουμε πιο προσιτή την επιμόρφωση και οι φοιτητές να μπορούν με ελάχιστα – έως καθόλου – έξοδα να λαμβάνουν την εξειδίκευση που είναι απαραίτητη για να προσφέρουν τις βέλτιστες υπηρεσίες.

Για να δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια στους νέους Θεραπευτές!

Για να εξασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι που χρειάζονται τις υπηρεσίες τους, λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία!

Για να ανταποδώσουμε και εμείς την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Αν σας ενδιαφέρει η νέα μας υπηρεσία ή θέλετε να μάθετε αν το αντικείμενο σπουδών σας είναι σχετικό με τις εκπαιδευτικές δράσεις της εταιρίας μας, επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε εδώ.

Βελτιώνοντας την Υγεία. Εξασφαλίζοντας Ποιότητα Ζωής.

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή