19 Ιανουαρίου, 2019

Manual Therapy Για Διαταραχές Λόγου, Ομιλίας & Κατάποσης. Η Τεχνική “LoMonte”

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του workshop Manual Therapy για την αποκατάσταση διαταραχών λόγου ομιλίας και κατάποσης τον Σεπτέμβριο του 2018, η εταιρία μας επανέλαβε το σεμινάριο το διήμερο 19-20 Ιανουαρίου 2019.

Η Manual Therapy (MT) είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος χρήσης αφής & χειρισμών για την αξιολόγηση και την αύξηση της κινητικότητας ορισμένων αρθρώσεων και μαλακών ιστών. Οι στόχοι της MT είναι η αύξηση του εύρους κίνησης ιστών και αρθρώσεων, η βελτίωση της εκτατότητας των ιστών, η χαλάρωση, η μείωση τυχόν πόνου ή/και οιδήματος και η «απεμπλοκή» των περιορισμών της κίνησης της περιτονίας.

Το Workshop θα πραγματοποιείται από την εταιρία μας σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι Θεραπευτές που επιθυμούν να πιστοποιηθούν στην χρήση της μεθόδου μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρία μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και τις τοποθέσιες διεξαγωγής.

Μπορείτε να βλέπετε τη λίστα με όλες τις διοργάνωσεις της εταιρίας μας στον παρακάτω σύνδεσμο: Προσεχή Σεμινάρια.

Ανυπομονούμε να σας δούμε σε μια επόμενη διοργάνωσή μας.

 

Φιλικά,

Η ομάδα της Stark and Watson

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή