16 Φεβρουαρίου, 2020

Νευρομυϊκή Περίδεση Για Την Αντιμετώπιση Διαταραχών Σίτισης, Κατάποσης Και Ομιλίας

Η εταιρία μας διοργανώνει με επιτυχία τα Workshops Νευρομυικής Περίδεσης στην Ελλάδα εδώ και 4 χρόνια. Ένα ακόμα διήμερο πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Φεβρουαρίου 2020.

Η Νευρομυϊκή Περίδεση είναι η Τεχνική χρήσης και τοποθέτησης ειδικών ελαστικών ταινιών απευθείας στους ιστούς-στόχους ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα θεραπευτικά αποτελέσματα. Ανάμεσα σε άλλα, οι στόχοι της Τεχνικής είναι η ευθυγράμμιση της στάσης του σώματος, η «διόρθωση» του μυϊκού τόνου και η διευκόλυνση της κίνησης των μυών που συμμετέχουν στην Σίτιση, την Κατάποση αλλά και την Ομιλία. Η Τεχνική είναι ένα πολύτιμο Θεραπευτικό Εργαλείο για όλους, αφού η Θεραπευτική Διαδικασία «επεκτείνεται» στις απλές καθημερινές δραστηριότητες.

 

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους συμμετέχοντες και όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στις δράσεις της εταιρίας μας.

Όλοι οι πιστοποιημένοι θεραπευτές στις τεχνικές της Νευρομυικής Περίδεσης και Νευρομυικής Διέγερσης βρίσκονται στην σχετική λίστα στον σύνδεσμο που ακολουθεί: Λίστα Πιστοποιημένων Θεραπευτών

Μπορείτε να βλέπετε τη λίστα με όλες τις διοργάνωσεις της εταιρίας μας στον παρακάτω σύνδεσμο: Προσεχή Σεμινάρια.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους σε μια επόμενη διοργάνωσή μας.

 

Φιλικά,

Η ομάδα της Stark and Watson

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή