Προϊόντα Απολύμανσης & Καθαρισμού Χωρίς Χημικα!

Γνωρίστε τα σήμερα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέχεια στο Website

14 Απριλίου, 2020

DEW – Διευκρινήσεις σχετικά με τον Κοροναϊό

Τα προϊόντα απολύμανσης DEW έχουν μια εξαιρετικά ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, ικανή για ταχεία μείωση βακτηρίων, ιών, μυκήτων και μικροβιακών τοξινών!

Τα προϊόντα απολύμανσης DEW δεν έχουν δοκιμαστεί έναντι του Coronavirus, αλλά έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς στην καταπολέμηση πολλών άλλων ιών, σε όλους με το ίδιο θετικό αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά, όλοι οι ιοί περιέχουν τα ακόλουθα δύο συστατικά:

  • γονιδίωμα νουκλεϊκού οξέος και
  • καψίδιο πρωτεΐνης που καλύπτει το γονιδίωμα (νουκλεοκαψίδιο)

 

Επιπλέον, πολλοί ζωικοί ιοί περιέχουν:

  • λιπιδικό φάκελο

 

Με βάση αυτές τις πληροφορίες και το γεγονός ότι τα προϊόντα απολύμανσης DEW (χρησιμοποιούν ηλεκτρολυμένο νερό) είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικά όπλα κατά των ιών, δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι δεν θα είναι αποτελεσματικό, ως απολυμαντικό, κατά του Coronavirus.

Για να προστατευθείτε από τον ιό, οι συμβουλές που δόθηκαν από το NHS και άλλους οργανισμούς σε όλα τα κράτη είναι να πλένετε τακτικά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό ή να χρησιμοποιείτε ένα απολυμαντικό.

Ο συλλογισμός μας είναι ότι η προσβολή από έναν ιό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό μέσω αερομεταφερόμενων σταγονιδίων από ένα μολυσμένο άτομο που φτάνει στο πρόσωπο ενός υγειούς ατόμου, ιδιαίτερα στο στόμα, τη μύτη και γύρω από τα μάτια!

Πλένοντας τακτικά τα χέρια σας, οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού μειώνονται ουσιαστικά… χρειαζόμαστε κάτι αποτελεσματικό και για τον αέρα που εισπνέουμε!

Η DEW φέρνει τη λύση!

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείται αποτελεσματικά το αντισηπτικό χεριών DEW και να προσθέσετε στα όπλα σας ενάντια στον ιό το DEW Air!

Το DEW Air θα εξουδετερώσει όλους τους μικροοργανισμούς που παραμένουν στον αέρα εξουδετερώνοντας έτσι τον παραμικρό κίνδυνο προσβολής σας από τον ιό!

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή