12/03/2022 1:00 μμ - 12/03/2022 6:00 μμ

Πρώτη Ματιά στον Κόσμο του Oral Placement Therapy

Η εταιρία μας, Stark & Watson, σε συνεργασία με την εταιρία TalkTools προσφέρουν την δυνατότητα σε θεραπευτές και φοιτήτες να γνωρίσουν ή και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην τεχνική του Oral Placement Therapy εντελώς δωρεάν και να προμηθευτούν ορισμένα αναγκαία εργαλεία σε εκπτωτική τιμή!

Οι πρώτοι 100 ενδιαφερόμενοι που θα αποκτήσουν το προϊόν: Κιτ Εισαγωγής στο ΟΡΤ θα εγγραφούν ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν και θα παρακολουθήσουν στις 12 Μαρτίου 2022 το Webinar με τίτλο: “Πρώτη Ματιά στον κόσμο του Oral Placement Therapy”.

Στις 12 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν παρουσίαση τόσο των βασικών αρχών της τεχνικής Oral Placement Therapy όσο και της χρήσης βασικών εργαλείων της εταιρίας Talktools.

 

Tο Webinar

Η εισηγήτρια θα περιγράψει την θεωρητική βάση της τεχνικής Oral Placement Therapy. Θα παρουσιαστούν βασικές τεχνικές και ασκήσεις για διαταραχές σίτισης, κατάποσης και ομιλίας με ταυτόχρονη χρήση εργαλείων της εταιρίας Talktools. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν βίντεο ασθενών και συνεδρίες στις οποίες χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων και τα εργαλεία αυτά.

Οι κύριοι στόχοι του webinar είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν το θεωρητικό υπόβαθρο της τεχνικής Oral Placement Therapy αλλά και να εξοικειωθούν με τις τεχνικές χρήσης τουλάχιστον τεσσάρων απαραίτητων εργαλείων για τις συνεδρίες.

 

Οι Συμμετέχοντες

Οι Συμμετέχοντες θα λάβουν:

 1. Σημειώσεις του Workshop (Αγγλικά)
 2. Πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από την εισηγήτρια
 3. Έκπτωση για αγορά προϊόντων. Η έκπτωση θα ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την λήξη του σεμιναρίου
 4. Πακέτο προϊόντων της εταιρίας Talktools σε τιμή έκπτωσης. Το πακέτο θα αποσταλεί μερικές ημέρες πριν την διεξαγωγή του webinar και περιλαμβάνει:
  1. Talktools Straw Kit
  2. Σετ Εργαλείων Μάσησης Chewy (Μώβ – Πράσινο)
  3. Vibrator with Toothettes
  4. Ποτήρι Honey Bear

 

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Το Workshop θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

 

Πληροφορίες – Εγγραφές

H παρακολούθηση του webinar είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προμηθευτείτε το προϊόν: Κίτ Εισαγωγής στο OPT. Ολοκληρώστε την αγορά σας εδώ: Κίτ Εισαγωγής στο OPT και η γραμματεία του webinar θα σας ενημερώσει για όλες τις πληροφορίες.

Ομιλητές: Line Kristiansen Avers, MS, SLP

  Για την επιτυχή ολοκλήρωση και καταχώρηση της Εγγραφής σας, παρακαλείσθε να προβείτε σε κατάθεση του αντίστοιχου ποσού. Στη συνέχεια, η Γραμματεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιτυχή καταχώρηση της εγγραφής σας. Η παρακολούθηση στο σεμινάριο είναι δωρεάν και προϋπόθεση είναι η αγορά του πακέτου προϊόντων: "Κιτ Εισαγωγής στο OPT".

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή