Βαλέρια Αγγέλου, MD, MSc, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

 

 

Η ιατρός Αγγέλου Βαλέρια , γεννήθηκε στο Charleroi Βελγίου, και μεγάλωσε στην Ρόδο όπου και ολοκλήρωσε την βασική της εκπαίδευση.

Συνέχισε τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Université libre de Bruxelles από όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2004 με βαθμό «μεγάλη διάκριση».

Το 2005  ως αγροτικός ιατρός στην Όλυμπο Καρπάθου  Δωδεκανήσου, μέχρι και τις αρχές του 2006.

Από το 2009 μέχρι το 2014  εκπαιδεύεται  στην Ωτορινολαρυγγολογία στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» και μετέπειτα στο Γ. Ν. Α. «Ευαγγελισμός», όπου και λαμβάνει τον τίτλο της ειδικότητας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες της κλινικής και συγχρόνως παρακολουθεί όλες τις επιστημονικές εξελίξεις, είτε με άμεση συμμετοχή σε διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα, είτε μέσω της κλινικής. Από το 2011, αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει ερευνητικό έργο με θέμα την φωνιατρική στο πειραματικό εργαστήριο της ΕΛΠΕΝ.

Από το 2014 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα με επιλεγμένες συνεργασίες με ομίλους υγείας και νοσηλευτικά κέντρα όπως Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Μαιευτήριο Ρέα και ΩΡΛ Athens Clinic.

To 2014 διετέλεσε επίσης επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Φωνής και Κατάποσης για δυο χρόνια.

 Το 2015 λαμβάνει τον τίτλο του μεταπτυχιακού στην Ρινολογία-Ρινοχειρουργική (MSc) από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 2016 είναι επιμελήτρια στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον δήμο Αλίμου (Άνω Καλαμάκι) και στην Καλλιθέα.

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή