Η Gill έχει έχει πάνω από 35 χρόνια εμπερίας στον τομέα της Βρεφικής Σίτισης. Ξεκίνησε την καριέρα της ως νοσηλεύτρια και επισκέπτρια υγείας και εξάσκησε το επάγγελμά της για πάνω από 20 χρόνια ώσπου ξεκίνησε την εκπαίδευσή της ως Μαία στις αρχές του 1980. Ξεκίνησε να εργάζεται εθελοντικά ως Σύμβουλος Γαλουχίας το 1986.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Διευθύντρια του προγράμματος UK Baby Friendly Initiative της UNICEF ξεκίνησε να  ερευνά το θέμα του απογαλακτισμού των βρεφών.

Κατά τη διάρκεια του Μεταπτυχιακού της το 2001/2 ηγήθηκε μιας έρευνας η οποία έδειξε ότι τα βρέφη έξι μηνών θα μπορούσαν να τρέφονται με στερεά τρόφιμα, αντί να χρειαστεί να τα ταΐσουν με κουτάλι. Αμέσως, δημιούργησε την προσέγγιση Baby Led Weaning, επιτρέποντας σε αυτή την παλιά έννοια να επιτύχει την αναγνώριση που της αξίζει. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το διδακτορικό της  κατά το οποίο σύγκρινε την σίτιση αλεσμένων τροφών χρησιμοποιώντας κουτάλι με την σίτιση τροφών που μπορούν να κρατηθούν (graspable) και την επίπτωση της κάθε μορφής σίτισης στην ανάπτυξη και την διαδικασία εκμάθησης του βρέφους.

Η Gill έχει πλούσια βιβλιογραφική δραστηριότητα και είναι η συγγραφές 5 βιβλίων και πολλαπλών άρθων.

Η Gill είναι μητέρα 3 παιδιών και ζει στο Kent της Μ. Βρετανίας.

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή