Η Dr. Jacquelyn Masciangelo Hines είναι Φυσικοθεραπεύτρια. Ασκεί την επιστήμη της για πάνω από 14 χρόνια και είναι ιδιοκτήτρια 2 άκρως επιτυχημένων Κέντρων στις Η.Π.Α.

Η Dr. Hines είναι πιστοποιημένη Θεραπεύτρια Κρανιοϊερής Θεραπείας. Διδάσκει στο Upledger Institute (Η.Π.Α). Η Dr. Hines είναι μέλος του Αμερικανικού Συλλόγου Φυσικοθεραπείας (Τομέας Παιδιατρικής και Γυναικείας Υγείας της APTA) και είναι πιστοποιημένη στη Neuro Development Treatment (NDT).

Η Dr. Hines ειδικεύεται στην διάγνωση και αποκατάσταση χαλινών σε βρέφη και παιδιά. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και εκδηλώσεις σχετικά με το θέμα ενώ είναι προσκεκλημένη ομιλήτρια πολλών Συνδέσμων και Ομάδων στις Η.Π.Α (My Baby Experts – Parent’s Guide to TOTs – New Jersey Breastfeeding Coalition – Integrated Wellness Network).

Η Dr. Hines έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις. Είναι μέλος των Neuro-Developmental Treatment Association, International Alliance of Healthcare Educators, International Affiliation of Tongue-Tie Professionals and International Consortium of Oral Ankylofrenula Professionals.

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή