Η Krisi Brackett MS SLP/CCC είναι ειδικευμένη στην Παιδιατρική Διατροφή και Δυσφαγία με εμπειρία άνω των 27 ετών. Είναι συν-διευθύντρια της Ομάδας Παιδιατρικής Σίτισης του UNC στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο NC, Chapel Hill, NC.

Έχει άδεια πραγματοποίησης εξετάσεων MBSS και FEES σε παιδιατρικό πληθυσμό. Η Krisi είναι επίκουρη καθηγήτρια στο UNC Chapel Hill και στο πανεπιστήμιο Yeshiva και είναι επί του παρόντος φοιτήτρια διδακτορικού Communication Science Disorders στο UNC-Greensboro. Eίναι μέλος της ASHA.

Είναι κλινική σύμβουλος στο Feeding Flock (http://feedingflock.web.unc.edu/), μια ερευνητική ομάδα διατροφής με έδρα το UNC. Η Krisi είναι συμβάλλουσα συγγραφέας του Pediatric Feeding Disorders Evaluation and Treatment.

Η Krisi δίνει διαλέξεις στις ΗΠΑ, μοιράζοντας πληροφορίες σχετικά με στρατηγικές παρέμβασης για τη διαχείριση αυτού του ειδικού πληθυσμού. Η Krisi ιστολογεί για τρέχοντα θέματα διατροφής και δυσφαγίας στο pediatricfeedingnews.com.

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή