Η Michelle είναι η ιδιοκτήτρια του Lucky Baby Lactation Services, και δραστηριοποιείται κυρίως στο New Jersey & Philadelphia στις Η.Π.Α. Είναι Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας (International Board Certified Lactation Consultant kαι La Leche League Leader).

Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Το κίνητρο να στηρίξει τις οικογένειες που επιθυμούν να θηλάσουν, ήταν μια τραυματική γέννηση που οδήγησε το δικό της μωρό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (NICU). Έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της και την επιμόρφωσή της στις Νεογνικές Στοματικές Διαταραχές, στους Χαλινούς, στις Αλλεργίες-Δυσανεξίες στα νεογνά που θηλάζουν αλλά και στην Εντερική Υγεία της νέας μητέρας. Φυσικά, λόγω της προσωπικής της περιπέτειας, τα νεογνά που έχουν/είχαν ανάγκη παραμονής στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της!

Πριν γίνει LLL Leader και IBCLC, είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως ανθρωπολόγος. Μελέτησε τη συμπεριφορική οικολογία των πρωτευόντων (non human) αλλά και των αυτόχθονων κοινωνιών στα τροπικά δάση της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Τώρα ζει με την οικογένειά της σε ένα παλιό αγρόκτημα στην κομητεία Monmouth, New Jersey.

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή