WaterWipes, Συσκευασία Προσφοράς (9 x 60 -- 540 Μαντηλάκια)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ -25% WaterWipes, Συσκευασία 9 X 60 — 540 Μαντηλάκια

Όλοι γνωρίζουμε ότι το δέρμα ενός μωρού είναι πολύ ευαίσθητο. Γι αυτό, πρέπει να το φροντίζουμε και να τo καθαρίζουμε μόνο με τον αγνότερο και πιο φυσικό τρόπο!

28.20 21.15

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

Συνέχεια στο Website

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Η εταιρία μας σέβεται τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας μας. Το παρακάτω κείμενο ονομάζεται “Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων” – εφεξής “Δήλωση” εξηγεί με απλά λόγια, αλλά και με σαφήνεια πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς ή τα οποία εσείς μας παρέχετε.

Παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, διαβιβάζουμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από εσάς.

 

Συλλογή και σκοποί χρήσης των προσωπικών δεδομένων

 

Η λήψη των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε αυτοβούλως να τα παρέχετε — για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε με email ή αν εγγραφείτε ως πελάτες (Σύνδεση/Εγγραφή).

Η χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται από την ιστοσελίδα StarkandWatson προϋποθέτει τη διασφάλιση της δυνατότητας επικοινωνίας μαζί σας. Συνεπώς, είναι απαραίτητο κατά την εγγραφή σας ή την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας/αποστολής φόρμας επικοινωνίας ή εγγραφής σε σεμινάριο, να δηλώσετε τα αληθή προσωπικά δεδομένα που θα σας ζητηθούν.

Επίσης, με τις παραπάνω ενέργειες, συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση. Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, βάσει του νόμου (άρθρο 6(1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στη Δήλωση, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Σκοπός της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, είναι (α) η παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων που αιτείστε μέσω του website, για την λήψη των οποίων απαιτείται η χρήση ή/ και η επεξεργασία τους π.χ. online παραγγελίες και  η συνακόλουθη υλοποίηση των συμβατικών υποχρεώσεων, στα πλαίσια εκτέλεσης, παράδοσης και τιμολόγησης παραγγελιών υπό τις βέλτιστες συνθήκες και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, (β) η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται από την εταιρία μας (γ) η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και η διευκόλυνση της διαδικασίας παραγγελίας, με σκοπό την ευκολία του χρήστη και / ή η διασφάλιση ότι το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου παρουσιάζεται με τον πιο αποδοτικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας.

Η εταιρία μας συλλέγει «ευαίσθητα» προσωπικά δεδομένα μόνο όταν εσείς μας προσφέρετε οικειοθελώς αυτά τα δεδομένα ή όταν αυτά τα δεδομένα απαιτούνται ή η συλλογή τους επιτρέπεται από το νόμο.

Η εταιρία μας μπορεί επίσης να ζητά την άδειά σας για ορισμένες χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων και μπορείτε είτε να συναινέσετε ή να αρνηθείτε αυτές τις χρήσεις. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή επικοινωνίες, όπως ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό φυλλάδιο (newsletter), θα έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από τον σχετικό κατάλογο παραληπτών οποτεδήποτε ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται σε κάθε επικοινωνία. Εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλο που μπορεί να χρειαστούμε ορισμένο χρόνο ή/και πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

 

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και Δικαιώματα

 

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από την εταιρία μας, τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@starkandwatson.com από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Tα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στην Stark and Watson συλλέγονται και επεξεργάζονται σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν  αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διατηρείτε τα εξής δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς
  2. Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων σας. Εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, θα διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Θα συμπληρώσουμε ατελή δεδομένα εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας
  3. Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας. Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Ωστόσο, ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διακράτησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα, ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σε εσάς
  4. Δικαίωμα δέσμευσης των προσωπικών δεδομένων σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα δεσμεύσουμε τα δεδομένα σας, εάν μας το ζητήσετε. Περαιτέρω επεξεργασία δεσμευμένων δεδομένων γίνεται μόνο σε πολύ περιορισμένη έκταση
  5. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας
  6. Δικαίωμά σας για προβολή αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβάλετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο

 

Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων

 

Η Stark and Watson δεν μοιράζεται ούτε διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για τους νόμιμους επαγγελματικούς σκοπούς και τις επιχειρηματικές ανάγκες, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο. Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση προκειμένου να είναι δυνατή η ολοκλήρωση των σκοπών της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας τους, όπως αυτή γνωστοποιείται με την παρούσα Δήλωση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Stark and Watson ενδέχεται να μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με διάφορες εταιρίες ή παρόχους υπηρεσιών που συνεργάζονται μαζί της, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας ή σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα στα οποία έχει ανατεθεί η εκτέλεση της επεξεργασίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και θα λάβουμε την προηγούμενη συναίνεσή σας. Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.

Η Stark and Watson επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που της γνωστοποιείτε κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση ή η αποκάλυψη του προσώπου που αυτά αφορούν, για στατιστικούς, προωθητικούς, ερευνητικούς ή και διαφημιστικούς σκοπούς, γνωστοποιώντας αυτά και σε τρίτα πρόσωπα π.χ. εταιρείες ερευνών αρμόδια για την ολοκλήρωση των ανωτέρω σκοπών.

Η Stark and Watson ενδέχεται να μεταφέρει ορισμένα προσωπικά δεδομένα εκτός γεωγραφικών συνόρων σε άλλες εταιρίες που συνεργάζονται με αυτή ή/και να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα σε κάποια δικαιοδοσία διαφορετική από αυτήν όπου βρίσκεστε. Με το να παρέχουν τα προσωπικά δεδομένα τους μέσω διαδικτύου, οι επισκέπτες συναινούν στη μεταφορά αυτή ή/και στην αποθήκευση των προσωπικών τους δεδομένων στο εξωτερικό.

Η Stark and Watson ενδέχεται να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε συστήματα cloud. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί οργανωτικά και συμβατικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την επιβολή παρόμοιων, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο περιοριστικών, απαιτήσεων στους παρόχουςυπηρεσιών cloud, συμπεριλαμβάνοντας απαιτήσεις σχετικά με την αποκλειστική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους  στην παρούσα Δήλωση αναφερθέντες σκοπούς.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η Stark and Watson εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφαλείας, προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή. Οι συνεργάτες μας που μας υποστηρίζουν στη λειτουργία αυτού του διαδικτυακού τόπου επίσης συμμορφώνονται με αυτές τις διατάξεις.

Η Stark and Watson καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια να τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο χρειάζεται τα δεδομένα αυτά για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), εκτός εάν συνεχίσει να τα τηρεί κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

Αναθεωρήσεις της Δήλωσης

Η Stark and Watson διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να την αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Δήλωση. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αλλαγές, η εταιρία μας θα καταγράφει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην παρούσα Δήλωση και η επικαιροποιημένη Δήλωση θα ισχύει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε για τελευταία φορά την 24η Μαϊου 2018.

 

Πολιτική Cookies

 

Τι είναι τα Cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων αποτελούμενα από κείμενα και αριθμούς που αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείτε (Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) που περιέχουν πληροφορίες που επιτρέπουν στο διαδικτυακό τόπο να απομνημονεύει τις σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν την χρήση του πιο αποτελεσματική και χρήσιμη για εσάς. Τα cookies μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε την συσκευή σας και να ενεργοποιούμε συγκεκριμένες πληροφορίες που κάνουν την πλοήγησή σας πιο εύκολη. Τα cookies σας βοηθούν ώστε να διατηρήσετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και μας βοηθούν να διαμορφώσουμε το site μας σύμφωνα με αυτές.

Μπορώ να μην δεχθώ την χρήση Cookies;

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσα από τις ρυθμίσεις του browser σας καθώς και διαγράψετε όλα τα cookies που έχουν αποθηκευτεί πρόσφατα στον browser. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες οδηγίες πατώντας Βοήθεια στο menu του browser. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως απενεργοποιώντας τα cookies από τον browser σας, μπορεί να μην σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του site και ορισμένες από τις λειτουργίες του site μπορεί να μην λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε καθώς βασίζουν την λειτουργία τους στα cookies.

Χρήση Cookies

Στο www.starkandwatson.com χρησιμοποιούμε Cookies, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνουμε, να επεξεργαζόμαστε ή να αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα από την χρήση τους. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των cookies και τις διευθύνσεις IP για να λαμβάνουμε μη προσωπικά δεδομένα από τους επισκέπτες μας και για να προσφέρουμε στους εγγεγραμμένους μας επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη online εμπειρία. Με την περιήγηση στο site μας συγκεντρώνουμε απλές πληροφορίες αναγνώρισης και μετρήσεων, όπως για παράδειγμα το πόσοι χρήστες επισκέφθηκαν συγκεκριμένα σημεία του site μας. Η χρήση των cookies δεν βλάπτει σε καμία περίπτωση τον υπολογιστή σας ή την mobile συσκευή σας.

Cookies Αρχικού Κατασκευαστή

Τα cookies Αρχικού Κατασκευαστή είναι cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας είτε από τρίτα μέρη που χρησιμοποιούν το domain του site μας. Για παράδειγμα το www.starkandwatson.com χρησιμοποιεί cookies από το Google Analytics.

Cookies Τρίτου Μέρους

Τα Cookies τρίτου μέρους δημιουργούνται στον browser σας από διαφορετικό site από το site στο οποίο περιηγήστε.

Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σε αυτό το τεχνολογικό πλαίσιο βάσει του νόμου (άρθρο 6(1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Αποθηκεύουμε αυτά τα δεδομένα, έως ότου το εκάστοτε cookie λήξει ή το διαγράψετε.

 

Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info@starkandwatson.com

Περισσότερες Διευκρινήσεις

  1. Οι παραγγελίες που εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα ολοκληρώνονται απευθείας από το σύστημα της VivaWallet. Η εταιρία μας, “Πλυτάς Κωνσταντίνος & ΣΙΑ ΕΕ”, με διακριτικό τίτλο Stark and Watson, για λόγους ασφαλείας της εκάστοτε συναλλαγής, ουδεμία πρόσβαση έχει στα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας
  2. Η Stark and Watson δεν μπορεί να εγγυηθεί την αδιάκοπη λειτουργία της ιστοσελίδας αυτής και ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με οποιαδήποτε τεχνική ή όποια άλλη αδυναμία χρήσης της

ENGLISH

Data Protection Policy

The information below sets out how Stark and Watson uses and stores the personal data collected via our website, marketing or market research. It is important to us that we protect your privacy and your personal data. If you have any questions about such matters you can contact us at info@starkandwatson.com

What personal data do we collect?

The personal information we collect from you will vary depending on the context of your interactions with us and the product and/or service that we are providing to you. It may include, but is not limited to, the following information.

 

How do we use your personal data?

Our purpose for collecting personal information is to provide users with a personalized web experience. We use your contact data to send you information about our property and current promotions, and to contact you when necessary. We use your financial data to determine your qualifications for certain offers or services and for billing of products and services. Your demographic data is used to customize your Site experience and to deliver content that may be of interest to you. In all such cases you have the option of providing us with personally identifiable information.

We will only use your personal information in the following ways:

  • To communicate with you via SMS, phone call, email, fax, mail and/or any other appropriate communication channels
  • To respond to questions and comments from you
  • To provide the products, goods, facilities, programmes, services, loyalty incentives, and/or such other activities as you may have requested
  • To notify you of any changes to our products, goods, facilities, services and/or loyalty incentives which may affect you via SMS, phone call, email, fax, mail and/or any other appropriate communication channels
  • when it is necessary for our legitimate interests
  • to enable us to supply you with the products and services and information that you have requested
  • to help us in the development of, and to improve our products and services
  • to provide you with information about products or services that may be of interest to you, using the email address which you have provided or via social media
  • to invite you to participate in market research activities, such as responding to interview questions or completing online surveys
  • to send you marketing communications, and show you marketing communications on other websites (including social media sites where you are a member)
  • to ensure that content from our website is presented in the most effective manner for you and your computer
  • to automatically collect data about visitors to our site (for example browsing patterns) by using cookies
  • to maintain our website and ensure network and information security
  • to prevent and detect fraud and other criminal offences
  • as long as, in each case, these interests are in line with applicable law and your legal rights and freedoms; or
  • where you have agreed to this for specified, explicit and legitimate purposes; or
  • where this is necessary for legal obligations which apply to us

 

Marketing

We may contact you for marketing purposes relating to our products and services and our website, unless you let us know that you do not want to receive marketing communications. We will only contact you for these marketing purposes by electronic means (email or SMS) where you have agreed to this. Your agreement to the use of your personal information for these purposes is optional and if you decline to provide your agreement, your visit to and use of the website will not be affected.


Marketing opt out: you are entitled to opt out from receipt of marketing communications at any time and free of charge by using the contact details provided in this Privacy Policy or by using the “unsubscribe” option included in any marketing e-mail received from us.

Market research

If contacting you to invite you to participate in market research projects, such as questionnaires or interviews, we will only use your personal data for the purpose of the specific project to which you have consented. That personal data will, once the project has been completed, be removed from our systems (see retention below).

How do we share your personal data?

We may share personal data:

  • with other affiliated businesses and organisations which are owned by it
  • with other people and/or businesses who provide services on our behalf or at our request
  • with regulators and law enforcement agencies, where we are required to do so by law, where necessary for the purposes of preventing fraud and other criminal offences and to ensure network and information security
  • with social media platforms, including but not limited to Facebook, Google, Google Analytics, LinkedIn, in pseudonymised or anonymised forms

 

Our website offers the possibility to share content on social media channels, e.g. Facebook. The respective social media provider will directly gather your personal data only after you are registered as a visitor to their site. Please refer to the privacy policy of the social media providers to learn more about what personal data is collected and used.

Advertising Cookies

In addition, we may use advertising cookies. These advertise Stark and Watson across the internet by displaying to you relevant Stark and Watson advertising based on what you have viewed. This is done by placing a cookie on your device. Cookies allow us to display advertising that may be relevant to you. For information about other cookies and how to disable them please refer to the section on Cookies below.

Retention

It is our policy to retain your personal data for the length of time required for the specific purpose or purposes for which it was collected, which are set out in this Privacy Policy. We may keep data which has been anonymised for longer than this period to allow us to carry out analysis of our products and services.

Cookies

We may use cookies on this site. This enables us to personalise your experience of our site by recording details about use of the site as a file on your computer. You can disable the use of cookies but this may limit the functionality of web pages on our site, or your access to our site.

Your rights

Subject to applicable law, you may have the right to: obtain confirmation that we hold personal data about you, request access to and receive information about the personal data we maintain about you, receive copies of the personal data we maintain about you, update and correct inaccuracies in your personal data, object to the processing of your personal data, and have your personal data blocked, anonymised or deleted, as appropriate. The right to access your personal data may be limited in some circumstances by local law requirements. To exercise these rights, please contact us by emailing info@starkandwatson.com. If you changed your mind about your choise you may modify your options here

Changes to this Policy

We may make changes to this Privacy Policy and will let you know about these changes by displaying them on this website. Changes will begin to have effect at the time they are displayed. The version of the Privacy Policy that will apply to you is the one which is current at the time we contact you, you use this website or you use our services.

Use of cookies by starkandwatson.com

Cookies are small text files that are placed on your computer by websites that you visit. These are used in order to make websites work more efficiently, as well as to provide useful information about how websites are being accessed and used.

 

Other Websites

The Company is not responsible for the privacy policies of websites to which it links. If you provide any information to such third parties different rules regarding the collection and use of your personal information may apply. We strongly suggest you review such third party’s privacy policies before providing any data to them. We are not responsible for the policies or practices of third parties. Please be aware that our sites may contain links to other sites on the Internet that are owned and operated by third parties. The information practices of those Web sites linked to our Sites is not covered by this Policy. These other sites may send their own cookies or clear GIFs to users, collect data or solicit personally identifiable information. Additionally, other companies which place advertising on our Sites may collect information about you when you view or click on their advertising through the use of cookies or clear GIFs. We cannot control this collection of information. You should contact these entities directly if you have any questions about their use of the information that they collect.

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή