21 Σεπτεμβρίου, 2019

The Baby-Led Weaning: Workshop Πιστοποίησης Επαγγελματιών

Η εταιρία μας δεν σταματά να αναζητεί και να προσφέρει στους Επαγγελματίες Υγείας ποιοτικές και καινοτόμες εκπαιδεύσεις.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Workshop Πιστοποίησης στην τεχνική/φιλοσοφία του Baby-Led Weaning. Ομιλήτρια ήταν η ίδια η Dr. Gill Rapley η οποία δημιούργησε την προσέγγιση Baby-Led Weaning.

Λογοθεραπευτές/τριες, Παιδίατροι, Σύμβουλοι Μητρότητας και Μαίες παρακολούθησαν το σεμινάριο. Η εισηγήτρια και το περιεχόμενο του workshop ελάβαν μόνο θετικά σχόλια από το σύνολο των συμμετεχόντων.

Οι συγκεκριμένες εκπαιδεύσεις θα προσφέρονται από την εταιρία μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο. Επιπρόσθετα, ήδη προγραμματίζονται διαλέξεις και ενημερωτικές ημερίδες ώστε περισσότεροι γονείς αλλά και επαγγελματίες να γνωρίσουν την Baby-Led Weaning.

Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις όλων εσάς που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους Επαγγελματίες Υγείας και τις οικογένειες που επιλέγουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Μπορείτε να βλέπετε τη λίστα με όλες τις διοργάνωσεις της εταιρίας μας στον παρακάτω σύνδεσμο: Προσεχή Σεμινάρια.

Ανυπομονούμε να σας δούμε σε μια επόμενη διοργάνωσή μας.

Φιλικά,

Η ομάδα της Stark and Watson

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή