24 Φεβρουαρίου, 2019

Θεμελιώδεις Αρχές Αξιολόγησης & Θεραπείας Χαλινών (Γλώσσας & Χειλιών). Μια Διεπιστημονική Προσέγγιση

Η αγκυλογλωσσία (Χαλινός) είναι ένα θέμα που αρχίζει και λαμβάνει την σημασία που χρειάζεται από τους εμπλεκόμενους Επαγγελματίες Υγείας αλλά και τους γονείς. Διεθνώς, αυξάνεται όλο και περισσότερο η ευαισθητοποίηση όλων των φορέων αφού αποδεικνύεται ότι η αγκυλογλωσσία μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στα βρέφη αλλά και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Η εταιρία μας διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα διήμερο Workshop για να ενημερώσει τους Επαγγελματίες Υγείας για την Αξιολόγηση και Θεραπεία των Χαλινών. Καταξιωμένοι Θεραπευτές από τις Η.Π.Α παρουσίασαν τις κατάλληλες μεθόδους ώστε να γίνεται η σωστή διάγνωση, παρουσίασαν στους συμμετέχοντες τους τρόπους που μπορεί να γίνει η χειρουργική αντιμετώπιση αλλά και με βιωματικό τρόπο ανέλυσαν τις Θεραπευτικές Μεθόδους που μπορούν να ακολουθήσουν οι Θεραπευτές.

Το σεμινάριο θα επαναλαμβάνεται τακτικά από την εταιρία μας ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν όλο και περισσότεροι Θεραπευτές και γονείς.

Μπορείτε να βλέπετε τη λίστα με όλες τις διοργάνωσεις της εταιρίας μας στον παρακάτω σύνδεσμο: Προσεχή Σεμινάρια.

Ανυπομονούμε να σας δούμε σε μια επόμενη διοργάνωσή μας.

 

Φιλικά,

Η ομάδα της Stark and Watson

 


Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή